uFeel.me
Особено мнение
Автор: voda,  26 юни 2011 г. в 19:04 ч.
прочити: 240
\"Не всяка обич си заслужава.\"
              (реплика от коментар)

 

Щом е обич,

всичко заслужава –

себе си изцяло й отдай.

Даже  само миг да продължава,

изживей я.

Нека след това

да разяжда, като стара язва,

и духа, и знойната ти плът...

 

Ти 

през болката си

с хищна жажда,

пак обичай.

Както първи път.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me