uFeel.me
Още
Автор: az20sam,  11 юли 2011 г. в 10:10 ч.
прочити: 209
Още усещам твоите ръце върху моето тяло,
което бе положено но родопското одеяло.

Още усещам погледа ти, впит във мен,
той преследва ме неотлъчно всеки ден.

Още горят моите устни от целувките ти,
копнея нощ и ден за твоите кафяви очи.

Още заспивам с мисълта за теб,
откакто замина, броя всеки изминат ден.

Още те обичам много силно,
ела си, с целувки ще те обсипя обилно.
28.03.07.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me