uFeel.me
Още за любовта
Автор: pavli,  10 септември 2009 г. в 13:08 ч.
прочити: 2435
Сияят телата ни в тъмнината.
Беззвучно опиват се устните...
Нечакано начало сред самотата...
Забързват миговете пропуснати...

А вятърът рови в отломките
на спомени разпилени...
И тихо потрепващи клонки
небрежно улавят промените...

Невероятно е, но сме различни.
Открехваме вратата съдбовна!
И само ранобудните птички
ще знаят - любовта е възможна!

                               © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me