uFeel.me
Още си жива
Автор: galimira,  17 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 397
Събуди се!

Още си жива!

И кръвта ти във вените

още прелива...

Ти си още красива!

И мъже със въжета невидими -

глутница гладни и жадни,

искащи, молещи, тровещи,

плачещи, влачещи, стадни...

идват все непредвидени...


Усмихни се!

И се слей с тъмнината,

забрави суетата,

от мръсните погледи

бездушните огледи

търсят отплата...

И се слей със водата

безтегловно обичаща...

Ти си Ничия!

Ти си Душата!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me