uFeel.me
Още съм
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 496
Още съм малка русалка,
нимфа и самодива-
нищо, че вятър ме вя
на бяла кобила,
блъскат ме морски вълни
и мелница сива.
Сега даже не зная
магия как ме люлее
между ада и рая
и ми се плаче,
и ми се смее,
но отдавна
кораб тук не минава
и принцове няма,
и приказки няма.
А бях нежна,
понякога дива,
но още истинска -
малка русалка
и нимфа, и самодива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me