uFeel.me
Още помня...
Автор: l.hiena,  4 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 365

*

Аз още помня първото копнение

и още помня първата си рана.

Ти беше мое първо вдъхновение

и моето последно ти остана.

*

Аз още пазя топлите си спомени,

като светиня нежна във гръдта ми.

И своите въздишки неотронени

аз пазя като факел... след страстта ни.

*

И щом те срещна след години шеметни,

една утеха скрита ми остава -

стиховете, писани във времето,

напомнят те... за да не те забравя!!!


****вдъхновено от Фея на любовта-с благодарност****

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me