uFeel.me
Още на нея приличам
Автор: smile1,  1 април 2011 г. в 18:52 ч.
прочити: 432
Пак босонога
към тебе ще тичам,
пак ще съм с онзи
цветен венец,
с който тогава
с любов ме накичи,
и устни ме милна -
летен ветрец.
Пак ще съм твоето
мило момиче,
дето от спомен
чак да боли,
виж как на нея
още приличам,
даже със тези
побелели коси.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me