uFeel.me
Още миг
Автор: Amenscha,  3 октомври 2010 г. в 22:59 ч.
прочити: 486
Още миг поне мълчи, остави ме да повярвам,
че живота си със теб в мир и обич ще прекарам,
че единствено за мен място във сърцето имаш,
че любов и топлина в мене само ти  намираш.
 
После бавно, много бавно поглед ти към мен вдигни!
Те, очите ти ще кажат много скрити истини.
Че не можеш да си с мене, че би искал, но уви...
Че си тръгваш, ще ти липсвам, че си тъжен може би.
 
Че не можеш да останеш, нещо май се промени
и без мене ще се справиш, въпреки че ще боли.
Аз не съм за тебе вече слънце, въздух и вода.
Другата е по-красива, мъдра, умна и добра.
 
Не, от думи няма смисъл, не успях дори за миг
да повярвам, да отложа, да сподавя своя вик.
Но макар и наранено, моето сърце тупти!
Трябва и ще оцелея, въпреки че ще боли.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me