uFeel.me
Още ми липсваш
Автор: beby_d,  12 декември 2010 г. в 18:42 ч.
прочити: 372

Ти си с нея, аз със него,

а бяхме заедно преди!

Сърцето ми със тебе взе го

и за тебе още то гори!

 

Виждам теб във всеки друг,

усещам погледа ти върху мен,

но отдавна теб те няма тук

да осмисляш моя ден!

 

Каза, че не ме обичаш вече,

че не искаш да си с мен,

и избяга надалече -

на онази другата си в плен!

 

Но аз зная, че не я обичаш,

знам, че още има нещо между нас.

Колкото и надалеч да тичаш,

няма да угасне тази страст.

 

Но аз искам те отново

да чувствам устните ти върху мен!

Може и да те забравя,

но никога съвсем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me