uFeel.me
Още ли ме искаш?
Автор: pavli,  10 август 2008 г. в 14:06 ч.
прочити: 2786

Има ли прошка?... Или разпятие?...
... Има... В твоите обятия...
Те са и пристан, и клада...
В тях се чувствам силна и млада!
Твоите думи - пиршество за душата ми...
Като облак емоции - неръкотворни...
Спуска се бързо над мен, заслонява ме...
После се пръска на своите атоми...
Пълни ми шепите, аз ги разплисквам...
Още ли мен - непохватната, искаш?

                                                   © Павлина Петрова




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me