uFeel.me
Осезание...
Автор: мариники,  23 август 2011 г. в 14:30 ч.
прочити: 523


в душата ми…
образ мил и ефирен
в нощите дълги
изписван
с неизречени нежни
слова…

копнеж по топли
мъжки длани
усещане за милувка
незрима
по кожата ми лунна
пропълзява…

докосване мило
по устните
жадните ми мисли
за теб
омайно и трепетно
утолява…

потъване страстно
в очите ми
на дъха ти горещ
и във мен
река от нега любовна
разлива… 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me