uFeel.me
Осъзнато
Автор: Petrova_AHETA,  22 януари 2012 г. в 23:19 ч.
прочити: 238

Понякога Ината ръководи
сърцето оковано да мълчи,
но учи го и с Разум да не спори,
а да следва с ритъм своите мечти!
Разбираш Ти, какво е да обичаш,
защото сам се бориш с Любовта,
и искаш пак на себе си да заприличаш,
когато със взаимност те докосне Тя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me