uFeel.me
Орис ли беше?
Автор: Shanka,  5 юни 2012 г. в 13:39 ч.
прочити: 267

Видях те днес – отдавна остарял

със бели нишки в бившите къдрици,

видях те днес унил и натежал…

Китарата ми звънна с тъжната си жица.

 

И песента ми с ритъма на тъжен блус

повлече мислите и спомените в битка.

Заблъскаха се в мене трус след трус…

Ако не беше… Ако  бях… Ако поиска…

 

Така препускаха годините – в „ако“…

Разминахме ли се във болките улисани?

Аз бях във бяло, ти със черното сако,

но с други хора… Щом е било писано…

 

А днес и двамата със бели нишки

не разменихме дума, само поглед,

а после както винаги, а после като мишки

Се скрихме в дупките…  На собствената воля…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me