uFeel.me
Орхидея
Автор: voda,  14 октомври 2011 г. в 18:44 ч.
прочити: 210

Скъсай ми лилава орхидея –

рано сутрин, още призори.

Щом звездите горе избледнеят,

ти ела, на мен я подари.

 

Слънцето учудено ще гледа –

с весела усмивка под мустак.

После ще разкаже на Вселената

колко просто идва любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me