uFeel.me
Ореоли
Автор: chvassilev,  15 март 2013 г. в 07:19 ч.
прочити: 245
Не зная... няма как да разбера,
дали била си в онзи миг до мене,
когато сякаш - топлата роса,
покри света ми... със цветя от време.

Не зная... няма как и да узнам,
за техните несбъднати желания,
за техните копнежи - спрели там...
...очакващи най-нежните признания.

Не знаех, че във топлите коси
на мрака - под самотните тополи
рисувайки с тъгата - две очи
раздали са ми... свойте ореоли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me