uFeel.me
Опустошение
Автор: leni_n,  6 август 2009 г. в 10:26 ч.
прочити: 177
От раздаване на другите
не е останало на теб какво да дам.
От живеене в илюзии,
изчезнала съм истинската аз.

Бях изпълнена с нежност някога.
Сега съм пълна с недоверие!
И преизпълнена с гняв...
И с твърде много лицемерие!

Няма нищо хубаво в мен!
Недей да търсиш чистота в душата ми.
Недей да бъдеш кротък и смирен.
Няма да го оценя.Непознато ми е...

Себе си бъди! Един от двама ни поне.
Разкрещи се! Но не ми прощавай!Не!
Аз не мога сама да си простя,
че не сложих край на това умиране.

Раздадох се...
Раздадох се на всички преди теб.
Какво откри у мен кажи ми?
Нима намерил си сърце,
което и от себе си съм крила?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me