uFeel.me
Опиянение
Автор: tonia_borisova,  4 юли 2011 г. в 02:57 ч.
прочити: 202

 

Да ме галиш с горещи ръце -

в светли сънища нощем мечтани;

плаха нежност към мен да тече -

лудо вино от грозде отбрано.

Да ме стапяш с дълбоки очи,

в меки вечери, в бисерен час...

Ненаситнико тъжен, мълчи!

Любовта разговаря със нас!

 

1977г. В.Търново

Из книгата-спектакъл \"Ризи от коприва\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me