uFeel.me
Опити
Автор: NimeriQ,  20 май 2011 г. в 18:48 ч.
прочити: 405

Опитах да си тръгна. Като слънце,

което натежало се търкулва

над улици – по навик неосъмнали,

където само нощем го сънуват.

Опитах да ти вярвам. Като църква

прегърнала смирените икони.

Но не можах. Преди да се превърнеш

в поредния от многото ми спомени.

Опитах да те имам. Като скитник

избрал за цел измислена посока.

И помълчах. Понеже бях отвикнала,

от чувството когато те докосвам.

Опитах да съм друга. Като здрача,

в чиито сенки тебе все те няма.

Опитвах се... Опитвах да не плача.

Опитах ли обаче да остана?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me