uFeel.me
Опитах!
Автор: gery_74,  23 август 2009 г. в 01:17 ч.
прочити: 431
Опитах, слънце, аз всичко опитах,
но насила не искам, не желая любов,
щом чувства към мен ти дори не изпита,
как да споделя с теб своя разбъркан живот?

Опитах, обич, не ще те преследвам,
не ще гоня химери и недостижими мечти,
самотна, но чиста пред теб и себе си,
нощем спокойно сама ще затварям очи.

Опитах, обич моя, опитах,
но ти си винаги така студен,
винаги безразличен и играещ,
и знам, че все едно ти е за мен.






    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me