uFeel.me
Опитах се да хвана слънцето
Автор: CAMCOH,  14 март 2010 г. в 18:41 ч.
прочити: 646
Опитах се да хвана слънцето -
исках него да ти подаря.
Протегнах две ръце, прегърнах го
и втурнах се при теб да долетя.

Но как се пази слънцето горещо
в най-обикновени две ръце?!
Не зная как... но пазеше ме нещо –
любовта ми даваше криле.

Накрая долетях при тебе
и уж посегнах да го подаря...
Безсмислено – с усмивка светиш
по-ярко от милион слънца!


13.03.2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me