uFeel.me
Опит за редактиране на жена
Автор: mt46,  19 октомври 2011 г. в 21:07 ч.
прочити: 286
Искаш да те редактирам ли?...
Добре!... Започваме...
В очите ти блести сълза -
ще я изтрия...
Ръцете ти са малко хладни -
ще ги стопля...
А устните ти са красиви -
но ще им отива
поне една целувка...
Влюбено ще милвам
твоите коси лъчисти,
тялото,
гърдите ти...
Бавно ще потъвам в тебе -
за да те усетя цялата...
Накрая
ласкаво ще ти прошепна:
\"Обичам те!\"...

Марин Тачков
15-19 октомври 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me