uFeel.me
Онова момче...
Автор: Slava56,  21 март 2009 г. в 13:51 ч.
прочити: 344
Онова момче красиво
вече е солиден мъж...

И до днес не проумявам
как си тръгна изведнъж.

Огън в мен защо запали -
цяла ме опустоши...

Остарях... а още парят
обгорелите главни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me