uFeel.me
Омръзна ми...
Автор: maggi4ka,  29 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 506
Омръзна ми да съм добра, да те обичам!
Да плача и да страдам все по теб!
Омръзна ми да ти се вричам
в една лъжа, наречена любов.
Омръзна ми да съм зависима от тебе...
Омръзна ми все слаба да съм аз...
Омръзна ми да бъда все нещастна...
Омръзна ми да съм в измислен свят...
Да лягам и да ставам с мисълта за тебе.
Да чакам все да чуя твоя глас.
Сама да съм - дори до тебе.
Омръзна ми! Искам пак да съм си аз!
Обичах те и още те обичам!
Но таз любов отнема ми дъха!
Искам пак да съм щастлива -
спокойно да заспивам вечерта!
Отричам се от таз любов!
Отказвам се от всичко!...Дори да ме боли!
Дори да страдам! Знам, че някой ден отново
ще живея със усмивка и ще има радост в моя ден!
Дори без теб! Какво от туй, че те обичам?
С теб съм тяло без душа!
Без тебе ще съм по-щастлива!
Какво от туй, че губя любовта???
Сбогом!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me