uFeel.me
Омръзна ми
Автор: lepart,  22 март 2011 г. в 21:54 ч.
прочити: 270
Омръзна ми, от разстояние да те обичам,
и гласът ти по телефона само аз  да чувам.
Омръзна ми, напразно името ти да изричам,
и на снимка само да ти се любувам!

Омръзна ми, когато в къщи вечер,
за тебе много мисля и унивам.
Омръзна ми, в легло студено като глетчер,
без теб самотен да заспивам!

Омръзна ми, от мен да си далече,
и да ми липсваш... разбери!
Омръзна ми и не издържам вече,
при мен ела и ме прегърни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me