uFeel.me
Омъжена жена
Автор: ANJI,  17 май 2011 г. в 16:50 ч.
прочити: 642
Душата се отвръща с отвращение,
когато срещне погледа ти сляп.
Очите се отвръщат със презрение,
когато срещнат облика ти слаб.

Ти слабичка душа си, материална,
погубена от дребния каприз.
Пред твоите очи са само митове
и грубости за мене твърде непривични.

Не помня вече облика на слънцето,
завряла се под масата с метлата.
Не помня вече светлината на нощта,
погребана под булчинска завивка.

Денят ми почва с злобния ти глас,
противно шибащ обичта във мене.
Завършва с края на леглото,
в което стоплям се със пухена завивка.

Къде отиде жаждата за обич?
Душата ми отдавна те напусна.
Очите ми отдавна се отвърнаха.
Сърцето ми жадува друга обич.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me