uFeel.me
Омайница
Автор: bat^goiko,  5 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 607

Омая ме с усмивка,
омая ме с красотата си,
омая ме с нежни думи,
омая ме с неповторимият си чар.

Смаян съм колко бързо успя да ме плениш,
смаян съм от силните чувства който изпитваме,
смаян съм от бушуващата ни и силна обич,
смаян съм от теб и прямостта ти.

Омая ме с красотата си мило момиче,
плени моето сърце много бързо,
сега то е твое и ти е напълно отдадено,
сега съм щастлив, че любовта ни е споделена.

ОБИЧАМ ТЕ СКЪПА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me