uFeel.me
Омагьосан кръг
Автор: Hunterofwhispers,  29 май 2012 г. в 00:53 ч.
прочити: 161
Не зная що е любовта,
а с теб все повече не зная,
оказвайки се в пропастта
като начало виждам сякаш края...

Лъжата става истина
и накрая пак съм аз излъган...,
не зная що е любовта,
може би и затова не тръгвам...!  



   


      
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me