uFeel.me
Океан в облак
Автор: CAMCOH,  11 юни 2010 г. в 19:22 ч.
прочити: 573
В този облак съм скрил океан,
а аз съм се скрил сред вълните.
В глъбините му чувствах се сам
и накрая към тебе политнах.

Ако видиш, че идва дъжда,
не, не бързай с чадър да се криеш -
като Обич над теб ще валя,
с твоите устни от мен да отпиеш.

Всички капки летят като сън
и в очите ти тихо се спират.
А пък аз се разстилам отвън
по страните ти - прах от всемира.


10.06.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me