uFeel.me
Огнено
Автор: lotosooka,  8 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 316
Танцуваш салса в мойте сънища
Музиката май ме съживи!
Откривам стария трепет в клепачите
Някакъв огън,после някакъв дим

Събудих се жадна за огъня същия
Дето до снощи в едно ни топи
Пада сълза,но някак е огнена
Сълза,с мен се стопи!Не боли!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me