uFeel.me
Огнени очи
Автор: fire_AngeL_1,  1 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 476
Любовта ще разцъфти огледаш ли се ти.
слънцето ще изгори погледнеш ли го ти.
Двете огнени очи, красотата ще се стопи,
земята ще се напои, от две сълзи на страстните ти очи.
Две страстни очи, двете страстни очи, света ще промени,
света ще опожари или освети и вдъхнови.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me