uFeel.me
Огнена искра
Автор: womanly,  29 август 2010 г. в 10:21 ч.
прочити: 446
Любовта душите ни докосна,
с магията си, в едно ни събра...
Огнена искра в сърцата ни блесна,
като малка звездица, в нощта изгря!

Скрити копнежи тя събуди -
мечти, желания и страсти омайни...
Чувствата ни един към друг възбуди,
пораждайки вълнения безкрайни...

Погледите ни сияещи – жадно се срещнаха,
страстта в плътта ни – буйно закипя...
Ръцете – телата ни с нежност обгърнаха,
любов непокорна между нас – запламтя...

Телата сляха се под откритата синева,
спокойно, бавно и тихо - без звук и крясък...
Проблесна отново - огнената искра,
разцепвайки мрака с кристалния си блясък!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me