uFeel.me
Огледах се в очите ти ...
Автор: Mimonche,  16 февруари 2009 г. в 18:56 ч.
прочити: 301

Огледах се в очите ти
и ти ми се усмихна ...
Погалих аз косите ти,
а ти за миг притихна ...
Докоснах те с ръцете си,
а ти пък ми намигна
Прегърнах те с душата си
и времето не стигна ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me