uFeel.me
Огън
Автор: RaYoRa,  27 януари 2010 г. в 09:32 ч.
прочити: 338
Аз знам кога точно ще се влюбя в теб
Няма да е днес
И утре няма да е 
А когато отидеш си 
И знам точно къде ще боли
Там мястото в сърцето ми 
А споменът силно ще пари 
Ще прогаря кожата ми 
Душата от умора ще вика
Уморена да те обича
Даже знам кога ще е края 
Когато за грешки безчет си призная
Но дори пред вратите на рая изправена
Няма да се призная за ограбена
И нека земята под мен се разтвори
Окъпана в червена тъма 
Огнюве нека погълнат ме
Готова съм 
Ако такава е и твоята съдба

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me