uFeel.me
Огън
Автор: galenavyrbeva,  7 октомври 2011 г. в 10:31 ч.
прочити: 143

Огън

 

От допира ти лумва пламък,

от погледа ти-- огнени искри.

Усмивката прогонва в тебе мрака

и взрив от обич ще дари.

 

Любовта разкрива нежен порив,

наднича сред парченца от мечти.

Светлината й докосва твоя поглед

в неизмерими, неразбрани дълбини.

 

Болката прокарва жадни длани

в мъглявините на живота и света.

От кална пропаст тебе днес  да брани

сред продажна обич, локва от тъга.

 

Само ти не ме обрече на сълзите

Красиви думи дават ми криле.

Стенат ли в безумие очите,

твоето рамо миг на прошка ще даде.

 

Огънят в зениците отключва

любов, живот и жажда за мечти.

Дори когато сълзите изричат

нов провал в потайните ъгли.

 

Твоята любов мига превърна

в отломка сред незнайните води.

Огънят с нов смисъл се завърна

стон надежда в мрака да роди.

 

17.02.2011г.

гр. Шумен

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me