uFeel.me
Огън и Вода
Автор: escocer,  20 март 2009 г. в 20:57 ч.
прочити: 315
Скалата е студена,тежка и може да те затрупа и погребе за винаги всекиго и всичко, но е безсилна пред нещо толкова просто като водата.
Огънят е една от стихиите която е унищожавала хиляди години, която е изпепелявала градове,гори и е прекратявала толкова съдби, но и той е така безсилен пред водата.
Толкова много факти, толкова много доказателства...
И извода е винаги един, че и най-силното и издръжливо нещо на света си има своя '' укротител''
Мъката и самотата... две неща който причиняват не малко страдание на човек.
Но и за тях има лекарство... и то най-сладкото, най-жадуваното от всяка изстрадала душа.
Да вече се досещате знам... да това е любовта и обичта.
Винаги след горчилката която е изпил човек... идва и сладостта... сладост която бива предоставена от твоя...да твоя любим човек.
И ти се отдаваш отдаваш цялата си душа за да подсилиш тази сладост.
И идва момента в който се сливате в едно... обща болка...общи мисли... обща Любов и обич...
А постигнеш го...пази го, пази го като злато... като душата си, като въздуха без който не можеш.
И както обикновената вода издълбава следа в студената скала... обикновената вода потушава бушуващата огнена стихия...така и обичта и любовта изцеляват изстрадалата душа.
Благодаря ти... да ти си...ти излекува моята душа...
Не стои така... ела слей се с мен, почуствай ме... както те чувствам аз.
Да това е страхотно чувствам...твоят огън и той се слива с моя... чувството е страхотно и неизпитвано до сега...боже къде си бил до сега ?
Но радвам се, че те открих, че изпълни моята мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me