uFeel.me
Ода за първата любов
Автор: joysis,  14 февруари 2012 г. в 14:33 ч.
прочити: 182
МОЯТА ВАЛЕНТИНКА
ОДА  ЗА  ПЪРВАТА  ЛЮБОВ

Аз вярвам  в първата любов.-
В онази чистата и нежната,
която ражда стихослов
с присъщата си бяла свежест.

Аз вярвам в първата любов.-
В онази непознатата и щедрата,
която е могъщ покров
на дните ни, сияещи и ведри.

Аз вярвам в първата любов.-
В онази вярната и вдъхновената,
която идва с благослов,
за да надвие нравите и времето!

РАДОСТИНА ДРАГОЕВА

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me