uFeel.me
"Ода за Забрава\"
Автор: xaoc,  26 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 503
Изгубих себе си в търсене на теб!
Забравих името си в повтаряне на твоето!
Сега съм само сянка дух проклет,
който стене търси своето.

А "своето" знаеш това си ти!
Искам да те взема, но ми липсва плът.
Около мен витаят все изгубени души
и те, като мен търсят своя път.

А "пътя" зная, че го няма,
но моята прокоба е да вървя.
Да вървя и да търся една измама,
една легенда, като приказна лъжа!

Вече знаеш - призрак съм аз,
погребан спомен, един забравен миг!
Една горяла и недогоряла страст,
умряла, но оставила за теб последния си вик!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me