uFeel.me
Очите...
Автор: tanq_mezeva,  30 май 2011 г. в 21:11 ч.
прочити: 801
Надничай във очите насълзени,
прозорците към светлата душа.
Чрез тях говори... често натъжена,
излъчвайки дискретно любовта.
Нашепва чувства, спомени, картини,
проблясват във лъчите  стъкълца.
Оазиси рисува във пустини,
в сърдечните лехи  реди цветя.
Понякога разплакана замлъква.
Заключва катинарно мисълта.
И пита се, дали пък не обърква
кармичното  с привидната съдба.   
Очите виждаш... значи и душата
разголена на пътя ти стои.
Докосната със нежност във отплата,
сълзите тя превръща във звезди...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me