uFeel.me
Очите ти
Автор: kalliq,  6 декември 2009 г. в 09:28 ч.
прочити: 248

В очите ти смирено аз надничам,


очите ти ме нежно тъй привличат


и губя се в тях и тях почитам


незнаещо защо.



Очите ти блестят с искри големи


и пламват в моя взор смутени


и парещи и молещи искри,


зелени в които ти поспри.



В очите ти поглеждам аз смутено


в тях се вижда твоята душа


и твоята нестихваща тъга


за туй аз толкова си ги обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me