uFeel.me
Очите ти
Автор: dureto88,  2 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 460

Разтапя ме красотата на твоите очи,

виждайки в тях най-красивите мечти.

И потъвам в тях, като в тъмно море,

без да знае края, губи се моето сърце.

И съзерцавайки в очите ти красотата на света,

откривам всяка природна магия и любовта.

И въпреки, че изгарят като огън моята душа,

аз вървя към тях...губя се сама.

И ще продължавам, дори без сили, да крача,

дори да ме поглъщат само самотата и здрача.

Ще стискам устни и ще роня сълзи,

но ще съм горда, че и аз съм се любувала

на твоите очи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me