uFeel.me
Очите ти говорят
Автор: soni.andonov,  28 юни 2010 г. в 22:04 ч.
прочити: 1072

Очите никога не лъжат.
По тях веднага те познах.
На мислите покорно служат,
издавайки дори и грях.

Когато влюбено погледнеш,
да знаеш как си от страни.
Сияйно грееща изглеждаш,
палитра от безброй звезди.

Сгреша ли знам, че ще позная,
по погледът ти променен,
и грешката си ще призная,
ти просто имай вяра в мен.

Във погледът ти обожавам,
искрата, с тази топлина,
ще я предпазя, обещавам
от натъжаваща сълза!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me