uFeel.me
Очите ми, очите ти
Автор: nella_gold,  17 декември 2010 г. в 06:09 ч.
прочити: 666
В очите ми все още ще е лято.
И няма да догарят всички залези.
В очите ми ще се събират като ято –
мечтите ми - преди да ги разбият...

В очите ми сълзите ще са минало.
И само слънцето в тях ще спира.
С очи ще разпилявам вятъра,
ще те жадувам – тихо шепна твойто име.

В очите ти отново ще е светло.
И сълзите по мен ще са копнежи.
От радост ще трептят,
когато пак ме срещнеш...

В очите ти отново слънце ще блести.
И вятъра ще молиш – да ме върне.
В очите ти отново – с пълнолуние
ще се завръщам – повече желана...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me