uFeel.me
Очите ми (2)
Автор: nella_gold,  24 юли 2010 г. в 22:35 ч.
прочити: 376
Очите ми...
Зелени са и тъжни.
Очите ми те търсят.
И са влажни, когато...
От дъжда навън е.
Очите ми.
Поглъщат всеки къс небе.
Тъй както теб
поглъщат,
ненаситни.
Не се прикривай
зад своята
собствена сянка.
Очите ми са жадни.
Продължават да те
търсят там,
където за последно
те видяха...
Защото пак ще
те видят.
Нали?!
Загаси светлината.
Да не виждаш
как плачат.

21.02.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me