uFeel.me
Очи
Автор: JIMMY,  7 август 2008 г. в 02:05 ч.
прочити: 720
Едни очи, които ме владеят
едни очи в сърцето ми вилнеят
едни очи, които ме изгарят
едни очи, които нежно галят
едни очи, които ме изпълват
едни очи, които огън бълват
едни очи, които в мен проникват
едни очи, които се усмихват
едни очи, които аз обичам
едни очи, на които се обричам
едни очи пленяващи ме всеки миг
Това са твоите очи! Обичам те...
Завинаги го запомни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me