uFeel.me
Очи
Автор: bella_donna,  1 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 453
Когато срещнах те за
първи път в очите ти
прекрасни влюбих се
за миг.

Те странни и изменчива са
като пролетна роса.
Когато с любов ме погледнеш
са сини като морска капка
обляна от слънчев лъч.

Когато си ядосан стават
мътни като буреносното море.
Но най-красиви са когато
в тях се оглеждам и
срещам любовта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me