uFeel.me
Очи дъждовни
Автор: milgeo,  20 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 775
Очите ми дъждовни през прозореца
неспиращо очакват да се появиш,
но виждат само облаци разплакани
земята как покриват със сълзи.
Самотната бреза полюшва листи
и тъжно се разделя с тях, а те
се стелят като спомени непитащи
и тръгват си незнайно накъде.
А ти къде си? С нас какво се случи?
Къде са спомените, думите и любовта?
Не искам като дъжд през нас да се оттича
вълшебството което прави ни като деца....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me