uFeel.me
Очи /Живях във свят отвъден.../
Автор: mt46,  5 април 2011 г. в 12:21 ч.
прочити: 371
            На Яворов и Мина

Живях във свят отвъден -
самотен, като бог...
И може би - осъден
да гасна без Любов...

Но зърнах  - сред пустиня -
Очи... И онемях...
И Яворов, и Мина
сияеха във тях...


Те шепнеха ми нежно...
Блестяха в тях звезди...
Очи - небе безбрежно
от Обич... И Мечти...

Марин Тачков

Публикувано в \"Стих-откровения\" /2000 г./
и в \"Роса-сълза\" /2007 г./
Последна редакция - 5 април 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me