uFeel.me
Очакваш да съм същата...
Автор: feia,  8 април 2011 г. в 08:02 ч.
прочити: 369
Очакваш да съм същата. Не мога.
След лято иде кротка - есента.
Превърна се във пепел моят огън,
в очите ми - посърнали цветя...

Прокрадват се в смеха ми нотки тъжни -
не помня в колко ада оцелях.
Но борих се достойно и по мъжки,
презряла всяка низост, фалш и грях.

Успях сърцето чисто да опазя
и в мен живее същото дете.
Не ме е страх от идващия залез,
поискаш ли да бъдем двама с теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me