uFeel.me
Очакване
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 780
Очаквах много - може би...
Очаквах много - нищо не получих!
Сълзи от яд ще лея утре.
А днес живея със надеждата,
че може би ще се получи
това, което няма да го бъде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me