uFeel.me
Очакване
Автор: Ellan,  21 януари 2013 г. в 17:46 ч.
прочити: 280

Очакване

 

И януари ще си иде.

Ще отворя мидите,

пясъка от бурканите

със живите спомени

да се стопли сърцето ми.

Имам още толкова зима,

а толкова мъничко теб...

Лунната река се разлива

в душата  ми.

Чуваш ли? В синьото,

звездното, ярко небе!

Реката тече...

 

Toни Тодорова

Еllan

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me